Binnenkort! | Purmerend | Workshop “Herontdek je Levenspad, hervind je passie.”

earth_matters

(Youniversal Events) Albert Toby en Margriet Rijsenbrij geven op zaterdag 11 en zondag 12 juni de prachtige cursus ‘’Herontdek je Levenspad, hervind je passie.‘’ Na een zeer geslaagde try out in Groningen hebben we opnieuw gekozen om dit niet over zes avonden te verspreiden, maar samen te vatten in één weekend.

De belangrijkste doelstelling van deze tweedaagse workshop is om je in contact te brengen met de blauwdruk van je eigen leven. De omstandigheden en (ouderlijke) thematiek rondom je conceptie, zwangerschap en geboorte, vormen de microkosmos van de belangrijkste thema’s in je latere leven, zoals een steen in het water vele rimpelingen veroorzaakt. Een voorbeeld: lang niet iedereen is met liefde en passie verwekt, gewenst en welkom. Dat heeft gevolgen, die we vaak heel lang met ons mee dragen. In deze workshop leer je weer bewust in contact te komen met je eigen scheppende kracht, je liefde en je passie. Een helende ervaring.

Lees verder …

 

Binnenkort! | “Je Hemel op Aarde, pijnappelklier (3e oog) activatie in Centrum ‘Nieuwste Tijd’ (Purmerend)

Een gezonde pijnappelklier is in deze tijd erg belangrijk.

Onze pijnappelklier (epifyse) reageert op licht en heeft een belangrijke rol in ons dagelijks functioneren. Deze klier maakt twee hormonen aan, te weten serotonine en melatonine en daarnaast Dimethyltryptamine (DMT). DMT is een stof die gekoppeld is aan ons spirituele bewustzijn en o.a. in verband wordt gebracht met BDE (bijnadoodservaringen) en dromen .
Melatonine wordt in de nacht, gedurende de slaap, losgelaten in de bloedstroom. Ook gedurende meditatie scheidt de pijnappelklier melatonine af. Serotonine is een neurotransmitter die invloed heeft op je stemming.

Het schoonmaken en schoon houden van onze pijnappelklier is belangrijk wanneer wij toegang willen krijgen of behouden tot multidimensionele waarnemingen en ervaringen.

Een ontwaakte epifyse geeft je toegang tot bewust uittreden, astraal reizen, andere dimensies ontdekken en helderziendheid.

”Wanneer wij ouder worden verkalkt en verschrompelt de pijnappelklier, o.a. door frisdrank en milieufactoren.

De pijnappelklier geldt als de sterrenpoort voor kosmische kennis. Deze kennis is eeuwenlang onderdrukt geweest en was lange tijd voorbehouden aan geheime genootschappen, mysteriescholen en hoge geestelijke leiders, waaronder van het Vaticaan.

Door een opleving van kennis over de Flower of Life (Merkabahtechnieken) en via sjamanen (o.a. door het gebruik van ayahuasca, dat een hoog DMT-gehalte heeft) is deze kennis weer toegankelijk voor de westerse wereld.

Albert Toby zal hier dieper op ingaan aan de hand van prachtig en verhelderend beeldmateriaal.

Lees verder …

 

Binnenkort! | Cursus : ‘’Jij durft! Herstel en vergroot je (zelf-)vertrouwen.’’ (Purmerend)

Margriet Rijsenbrij en Albert Toby gestart in februari 2016 met deze gloednieuwe, praktische en vooral leerzame cursus. Erg handig, in een tijd waarin de lat voor veel mensen steeds hoger komt te liggen.

Op tal van manieren krijg je hulp, tips  en kennis aangereikt waarmee je (zelf-) vertrouwen nieuwe impulsen krijgt. Krachtig en spelenderwijs. We helpen je jezelf te herontdekken en te accepteren zoals je in de basis bent. Van daaruit  werken we verder.

Lees verder …